LOTERIA BONURILOR FISCALE: Au fost extrase primele BONURI CASTIGATOARE

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, la ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Romane.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: In urma primei extrageri la LOTERIA BONURILOR FISCALE au fost alese: cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului – 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului – cifrele 0, 0, 6.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Astfel, persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maximum trei luni.

Citeste si: LOTERIA BONURILOR FISCALE VA FI TRANSMISA, IN DIRECT, DE TVR 1

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Bonul castigator are valoarea de 6 lei si trebuie sa fie din data de 7 februarie. Asta inseamna ca toate bonurile fiscale de valori cuprinse intre 6 lei si 6,99 lei sunt declarate castigatoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Prima extragere a LOTERIEI BONURILOR FISCALE a fost organizata de Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Valoarea premiilor pentru prima extragere este de un milion de lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Extragerea a avut avea loc in prezenta unei comisii de tragere formata din cate un reprezentant al Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si CN “Loteria Romana” SA. Loteria Romana are exclusiv calitatea de organizator al extragerilor pentru aceasta loterie, iar acestea se efectueaza cu urnele si bilele utilizate pentru tragerile loto.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: La prima extragere au praticipat bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie 2015.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si al CN “Loteria Romana” SA pentru o perioada de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Revendicarea premiilor se face incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, pana la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 2 februarie – 28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Citeste si: VICTOR PONTA ii indeamna pe romani sa CEARA si sa PASTREZE BONURILE FISCALE

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

LOTERIA BONURILOR FISCALE: La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala unde a fost depus originalul bonului fiscal castigator elibereaza o copie care poarta mentiunea “conform cu originalul”.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Plata castigurilor se face de catre Ministerul Finantelor Publice, in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, dupa verificarea autenticitatii si realitatii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de catre organele competente ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Extragerile vor fi organizate lunar, in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara, dar vor putea fi organize si ocazional, de sarbatori.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul si cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA.

Sursa foto: dailybusiness.ro