LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cand are loc EXTRAGEREA bonurilor castigatoare din IULIE

LOTERIA BONURILOR FISCALE. O noua extragere la LOTERIA BONURILOR FISCALE va avea loc duminica, 21 august, in jurul orei 19:50, in studioul TV al Loteriei Romane. La extragere participa toate bonurile fiscale emise in iulie. Din fondul de 1 milion de lei pus la bataie, vor fi acordate cel mult 100 de premii.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Daca sunt mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata o noua extragere la o data ulterior anuntata, pentru desemnarea a maxim 100 de premianti. La extragerea din iulie au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 678 lei emise pe 13 iunie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile. Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere. Anul trecut, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de castigatori, potrivit datelor MFP.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. In acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Pana in prezent, au avut loc sapte extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-iulie, si una ocazionala, de Paste.

Sursa foto: ziarul financiar