LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cand va avea loc a doua EXTRAGERE

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie – 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, la ora 17.00, Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, va fi organizata cea de a doua extragere, determinarea celor 100 de bonuri castigatoare.

Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de catre toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane, arata Ministerul Finantelor, intr-un comunicat.

CITESTE SI: IOHANNIS a PROMULGAT legea prin care la LOTERIA BONURILOR FISCALE se pot acorda maximum 100 de premii

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei.

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine). Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea „conform cu originalul”, pe care se inscrie un numar unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare al bonurilor care au facut obiectul cererilor de revendicare, va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

CITESTE SI: LOTERIA BONURILOR FISCALE: Se vor acorda MAXIM 100 de PREMII. Care sunt noile REGULI

Permiul total, de un milion de lei, va fi impartit egal la numarul castigatorilor validati de catre inspectorii fiscali. Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul Ministerului Finantelor, iar plata premiilor se va efecua in maxim 60 de zile de la incheierea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, respectiv pana la 13 iulie.