LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile castigatoare aferente lunii octombrie. UPDATE

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile din octombrie va avea loc duminica. Fondul de premiere ramane de un milion de lei, care se va imparti la maximum 100 de castigatori.  

UPDATE 17:35REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE:

Luna castigatoare: 10 – luna octombrie

Ziua castigatoare: 11

Valoarea castigatoare: 772 lei

Bonurile in valoare de 772 lei emise pe 11 octombrie au iesit, astfel, castigatoare la extragerea lunara a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Prima etapa de selectie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise in luna octombrie a avut loc duminica si a constat in extragerea din urne a bilelor care desemneaza ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana, pentru o perioada de minimum 30 de zile.

La extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1-31 octombrie, fara sa fie necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale in original, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala.

 Stire initiala

 In cazul in care numarul castigatorilor va fi mai mare va avea loc o noua extragere.  

 Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Mninisterului de finante , al ANAF si al Companiei Nationale “Loteria Romana” pentru o perioada de minimum 30 de zile. 

CITESTE SI: GAFA URIASA A LOTERIEI ROMANE: EXTRAGERILE BONURILOR FISCALE ar putea fi considerate ILEGALE. Reactia Ministerului de Finante. UPDATE

In urma cu cateva zile au existat informatii potrivit carora extragerile ar putea fi declarate ilegale pentru ca legea spune ca prima cifra extrasa din urne este cifra unitatilor, iar Ministerul de finante a stabilit ca prima cifra sa fie cea a sutelor. Fostul ministru Eugen Teodorovici a negat acest lucru.

CITESTE SI: LOTERIA BONURILOR FISCALE: CARE SUNT BONURILE CASTIGATOARE PE LUNA SEPTEMBRIE

Sursa foto: ziuanews