LOTERIA BONURILOR FISCALE: NUMERELE CASTIGATOARE la tragerea dubla de PASTE

In ziua de Paste romanii care au strans bonurile de cumparaturi vor avea emotii duble, pentru ca vor avea loc doua extrageri. La prima extragere vor participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie – 31 martie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

UPDATE: Bonurile fiscale emise in data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paste, care a avut loc duminica.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie – 31 martie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. La cea de-a doua extragere, aferenta lunii martie, au iesit castigatoare bonurile fiscale emise la data de 3 martie 2017, in valoare de 935 de lei.

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a organizat, duminica, doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

STIRE INITIALA

La cea de-a doua extragere vor participa bonurile fiscale emise intre 1 si 31 martie 2017. Si la aceasta extragere fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. “Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa consta in extragerea bilelor care vor determina ziua si luna emiterii, precum si valoarea bonului castigator pentru extragerea ocazionala si a bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonului castigator, pentru cea lunara.

Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare”, se aminteste intr-un comunicat remis Ziare.com. Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Cei care au bonuri castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Sursa foto: realitatea