LOTERIA BONURILOR FISCALE PENTRU LUNA SEPTEMBRIE

O noua extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminica, incepand cu ora 19:30. Vor participa toate bonurile fiscale emise in perioada 1 – 30 septembrie 2016, iar premiul este de un milion de lei. Se vor acorda cel mult 100 de premii, a anuntat Ministerul Finantelor Publice (MFP), informeaza Agerpres.

Selectia castigatorilor se face in doua etape. Astfel, azi are loc prima etapa, care consta in extragerea biletelor ce determina ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere. Extragerea de azi are loc in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 19:30, si va transmisa in direct.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN “Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile. Cei care detin un bon castigator trebuie sa-l depuna (in original), impreuna cu copia actului de identitate si o cerere la orice administratie fiscala din structura ANAF in termen de 30 de zile de la extragere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca are inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Daca se organizeaza o a doua extragere, aceasta va fi de asemeni televizata, data organizarii urmand sa fie anuntata.

Sursa foto: realitatea