LOTERIA ROMANA: Castigatorul marelui premiu de la 6/49 de anul trecut nu si-a revendicat premiul!

Loteria Romana se afla in fata unei situatii cu care nu s-a mai intalnit in ultimul deceniu. Castigatorul marelui premiu la categoria Loto 6/49 nu a revendicat nici pana in ziua de azi suma de 1,8 milioane de lei, obtinuta pe 30.12.2013, la tragerile suplimentare organizate de Loteria Romana, informeaza Adevarul.

Conform regulamentului, persoanele ale caror bilete sunt desemnate castigatoare la oricare din categorii au la dispozitie 90 de zile pentru a-si ridica banii.

In conditiile in care nu se prezinta la agentiile loto de unde le-au achizitionat, ei pierd suma, care nu se reporteaza ci intra in bugetul Loteriei Romane. La final de an, o parte din suma intra in bugetul de stat.

Citeste si: LOTO. Numerele de la LOTO, 27 martie. Vezi daca au fost castigate cele aproape 2 milioane de euro de la Joker

Singurele informatii pe care le detine Loteria Romana cu privire la biletul castigator este faptul ca acesta a fost cumparat de la o agentie loto din Galati.

“Nu poti sa stii nimic despre persoana respectiva, nici varsta, nici sex, nici ocupatie, pana in momentul in care se prezinta cu biletul castigator si notifica agentia”, arata specialistii.

Sursa foto: loto.ro