Love Building, premiu IMPORTANT la Festivalul de film de la Tirana

“Love Building”, filmul produs de ActorieDeFilm.ro, detinuta de Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, in care cei trei joaca, a castigat premiul pentru cea mai buna imagine la Festivalul International de Film de la Tirana.

Love Building” este o comedie dramatica, a carei actiune are loc intr-o tabara menita sa “repare” relatii de cuplu ajunse intr-un moment critic. 14 cupluri ajunse in impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuti si traineri ai taberei, interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, incearca sa-si reconstruiasca povestile de dragoste, participand la o serie de teme si exercitii.

Filmul produs de ActorieDeFilm.ro a avut prima intalnire cu publicul din Romania in luna aprilie, la cea de-a noua editie a Festivalului International Bucuresti (B-EST). Prezentat in competitia B-EST 2013, “Love Building” a obtinut premiul publicului si mentiunea speciala a juriului. In luna iunie, “Love Building” s-a intalnit cu publicul clujean la Festivalului International de Film Transilvania, unde a fost prezentat in cadrul Zilelor Filmului Romanesc.

Imaginea filmului “Love Building” poarta semnatura lui Marius Iacob.

Nu e prima distinctie nternationala obtinuta de acest film. Pe 20 octombrie. “Love Building” a obtinut Mentiunea Speciala a Juriului Federation Internationale de la Presse Cinematographique (FIPRESCI) in cadrul celei de-a 29-a editii a Festivalului de Film de la Varsovia .

Sursa foto: cinemagia.ro