LOVITURA DE STAT din THAILANDA: Fostii conducatori, interdictie de a parasi tara

JUNTA MILITARA care a preluat puterea in THAILANDA a anuntat vineri ca a interzis unui numar de 155 de persoane sa paraseasca tara, inclusiv fostului premier Yingluck Shinawatra, iar peste 100 de reprezentanti politici au fost convocati de catre militari.

“In total, 155 de persoane au interdictia de a calatori in strainatate fara autorizatie” din partea noului regim militar, “in scopul mentinerii pacii si ordinii”, a declarat un purtator de cuvant militar la televiziune.

Citeste si: LOVITURA DE STAT IN THAILANDA ANUNTATA IN DIRECT LA TELEVIZIUNE

Pe de alta parte, fostul premier Yingluck Shinawatra, destituita din functie de catre justitie, s-a prezentat vineri la convocarea de catre JUNTA, la o zi dupa o LOVITURA DE STAT.

In total, peste 100 de reprezentanti politici atat din cadrul Partidului Puea Thai (fost guvernamental), cat si din cadrul Partidului Democrat (opozitie) au fost convocati vineri de catre autorii LOVITURII DE STAT condamnate de catre comunitatea internationala.

Citeste si: SUA CONDAMNA LOVITURA DE STAT DIN THAILANDA

Aproximativ 30 de tineri thailandezi au incalcat interdictiile impuse de JUNTA si au manifestat in fata Monumentului Democratiei, potrivit unui fotograf AFP. Militarii i-au ignorat.

Bangkokul era calm, fara ca pe strazi sa fie prezente tancuri, ca in 2006. In schimb, toate scolile erau inchise.

Sursa foto: monitorulcj.ro