LOVITURA de TEATRU! Cateva dintre factiunile PELUZEI NORD au anuntat ca revin la MECIURI

Finantatorul Gigi Becali mai are un motiv sa exulte: FCSB si-a asigurat cel putin grupele UEFA Europa League si vanzarile de bilete merg excelent. Stelistii au vandut 20.000 de tichete pentru meciul cu Sporting Lisabona in doua zile.

FCSB va avea peste 45 de mii de suporteri la meciul cu Sporting Lisabona, programat pe 23 august, de la 21:45, in direct la ProTV. Intre acestia se vor afla si ultrasii Peluzei Nord, scriu jurnalistii de la ProSport, care anunta ca liderii i-au transmis lui Gigi Becali ca vor reveni la meciurile Stelei.

La 907 zile de la comunicatul oficial in care anuntau ca nu vor mai merge la meciurile FCSB pana cand situatia marcii si a palmaresului nu se va clarifica, liderii mai multor factiuni din peluza au decis sa dea uitarii acest conflict. Astfel, liderii din Peluza Nord au comunicat deja cu “noua galerie” a FCSB, Peluza Ros-Albastra, acestia facandu-si cunoscuta intentia de a reveni la meciuri.

ProSport scrie ca prima partida la care acestia vor sa mearga este cea cu Sporting Lisabona. Insa doua factiuni din Peluza Nord, ARMATA 47 VEST si KOMBAT, nu sunt insa de acord cu aceasta initiativa si si-au manifestat opozitia. Mai mult cei de la KOMBAT au transmis ca vor sustine proiectul CSA, alaturi de Peluza Sud.

Sursa foto: sport