LOVITURA de TEATRU! GIGI BECALI, ELIBERAT DEFINITIV pana la SARBATORI

GIGI BECALI ar putea fi eliberat definitiv. Curtea de Apel Constanta a ramas in pronuntare asupra acestei spete si va anunta oficial decizia pe 24 octombrie, informeaza  ziuaconstanta.ro.

Patronul Stelei mai trebuie sa astepte o saptamana sa vada ce decizie vor lua judecatorii in “Dosarul Valiza” si, mai mult, daca de sarbatori va fi liber definitiv, nu doar din permisie de la sefii inchisorii Poarta Alba.

CITESTE SI: ULTIMA ORA! Gigi Becali, operatie de URGENTA! Diagnosticul primit in inchisoare! 

Gigi a atacat decizia condamnarii in “Dosarul Valiza”, in care s-a ales cu o pedepasa de trei ani si cu o gaura de 1,7 milioane de euro. Curtea de Apel Constanta n-a luat inca o decizie in acest caz.

Conform avocatilor lui Gigi Becali, citati de fanatik.ro, seful campioanei spera sa fie eliberat definitiv pana in preajma sarbatorilor, fiindca atunci va efectua mai mult de jumatate de pedeapsa si, in plus, are atu-ul ca a participat la diverse activitati. In plus, daca va scapa de condamnarea din “Dosarul Valiza”, va avea un alt atu sa spere la eliberarea definitiva.

CITESTE SI: VESTE EXCELENTA pentru GIGI BECALI! Un apropiat al sau a dezvaluit cand va fi ELIBERAT

“Noi credem ca este o posibilitate foarte mare ca domnul Becali sa fie eliberat”, a spus Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali.

Sursa foto: sport.ro