LOVITURA de TEATRU: HAMZA YOUNES a SEMNAT cu LUDOGORETS. UPDATE

STEAUA BUCURESTI primeste o lovitura de unde se astepta mai putin. Conform presei bulgare, atacantul tunisian YOUNES HAMZA s-a inteles chiar cu adversara ros-albastrilor din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR, LUDOGORETS RAZGRAD.

UPDATE 17.25: Prosport a anuntat ca YOUNES HAMZA a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu echipa bulgara LUDOGORETS RAZGRAD dupa ce a trecut cu bine de vizita medicala efectuata la o clinica particulara din Sofia. Atacantul tunisian ar putea juca impotriva STELEI in PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR.

HAMZA trebuia sa se prezinte astazi la Bucuresti pentru a parafa contractul cu gruparea din Ghencea, insa bulgarii de la LUDOGORETS au intrat pe fir si au reusit sa il intoarca din drum pe atacantul lui BOTEV PLOVDIV. Potrivit informatiilor din presa de la sud de Dunare, fostul jucator al PETROLULUI ar urma sa efectueze vizita medicala si sa semneze cu gruparea din Razgrad in dauna campioanei din LIGA I.

CITESTE SI: STEAUA l-a TRANSFERAT pe mijlocasul NICANDRO BREEVELD de la Pandurii Tg Jiu 

VALERIU ARGASEALA si-a petrecut ultimele trei zile facand naveta intre Romania si Bulgaria, duminica seara oficialul stelist declarand ca a obtinut acordul verbal al omologilor de la BOTEV cat si pe cel al jucatorului. 

CITESTE SI: HAMZA, aproape de a SEMNA cu Steaua!

Sursa foto: 7dni.bg