Lovitură de teatru la CSA Steaua! Peluza Sud boicotează noua echipă a Armatei

Lovitură de teatru la CSA Steaua! Noua echipa de fotbal înființată de Armată nu va beneficia de sprijinul Peluzei Sud la importantul meci cu Academia Rapid.

Fanii de la Peluza Sud au anunțat că vor boicota cel mai important meci din acest campionat, cu Academia Rapid, programat pe 13 aprilie. Suporterii roș-albaștrilor sunt supărați de faptul că șefii CSA Steaua au hotărât că meciul să aibă loc la Chiajna, chiar dacă CSA Steaua este gazdă.

Susținătorii militarilor și-ar fi dorit că meciul să aibă loc pe stadionul mare din Ghencea, numai că acesta a fost lăsat în paragină de conducerea CSA Steaua și a rămas fără aviz de funcționare din partea ISU din martie 2016.

O alternativă a fost Național Arena, numai că nu a fost luată în calcul de comandantul Cristian Petrea, care s-a temut că CSA Steaua se va face de râs și nu va putea aduce un număr mare de spectatori la meci. Indignați de decizia mutării meciului la Chiajna, fanii CSA Steaua au decis astfel să boicoteze confruntarea cu Academia Rapid.

“Răspunsul nostru este un NU categoric, atât pentru alegerea acestui stadion, cât și pentru lipsa de respect arătată nouă, tuturor suporterilor steliști”, se arată în comunicatul de presă al Peluzei Sud.

Sursă foto: sport