LOVITURA de TEATRU la FRF: Vezi cine poate fi noul PRESEDINTE

ALEGERILE de la Federatia Romana de Fotbal desfasurate in data de 5 martie au ramas in coada de peste, RAZVA BURLEANU fiind, in continuare, NEVALIDAT in functie. Ulterior au aparut inclusiv informatii conform carora ALEGERILE de la FRF ar fi fost FRAUDATE, iar acest lucru a alimentat zvonurile referitoare la un nou presedinte al institutiei care pastoreste fotbalul autohton.

Conform editiei tiparite a Gazetei Sporturilor, mai multe personaje importante din fotbalul romanesc si in special contestatarii lui RAZVAN BURLEANU s-au cam saturat de incertitudinea acestei situatii si i-ar fi propus lui GHEORGHE HAGI sa candideze la foarte probabilele ALEGERI ANTICIPATE care ar urma sa aiba loc la FRF.

Citeste si: ALEGERI FRF: Instanta NU a VALIDAT alegerea lui Razvan Burleanu in fruntea fotbalului romanesc

Sursa citata noteaza faptul ca “REGELE” nu a oferit insa un raspuns momentan, cerand un ragaz de gandire. Pentru a putea candida, Hagi trebuie sa renunte, cel putin in acte, la proiectul de la Academia de fotbal.

Citeste si: DANIEL PRODAN: ALEGERILE de la FRF au fost FRAUDATE! 

TRIBUNALUL BUCURESTI a acceptat contestatia depusa AJF Giurgiu privind VALIDAREA lui RAZVAN BURLEANU in functia de PRESEDINTE al FRF, stabilind un termen pentru data de 3 iunie. Pana la momentul respectiv, activitatea de la Federatie este coordonata de GINO IORGULESCU, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

“Calea este deschisa pentru noi alegeri”, a declarat avocatul Mircea Moise.

Sursa foto: frf.ro