Lovitură de teatru! Transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din străinătate s-a soldat cu un eșec!

WOWbiz.ro a aflat, în exclusivitate, o informație-bombă: Mario Iorgulescu va fi transferat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o clinică din Italia.

Update: Medicii și familia lui Mario Iorgulescu au încercat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să-l transfere pe tânăr de la Spitalul Elias la o clinică din Italia, transferul nereușind, astfel că Mario se află tot la unitatea spitalicească din Capitală, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Transferul nu s-ar mai fi realizat din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la aeronava care urma să efectueze zborul.

Medicii și familia lui Mario Iorgulescu au încercat să-l transfere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, cu un avion, de la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost internat acum mai bine de două săptămâni, la o clinică din Italia, însă din cauza unei defecțiuni tehnice a aeronavei, acest lucru nu a fost posibil, astfel că Mario Iorgulescu se află, sâmbătă dimineață, internat tot în Spitalul Elias din Capitală,au declarat surse medicale pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, există recomandarea din partea medicilor ca fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia.

Știre inițială

Surse din anturajul grupului de prieteni apropiați fiului LPF au declarat pentru jurnaliști că familia a făcut toate demersurile pentru ca Mario Iorgulescu să ajungă la una dintre cele mai mari clinici din peninsulă, în disperarea de a-i salva viața.

Prietenii lui Iorgulescu jr ne-au explicat că “fratele lor” va fi preluat de o echipă de medici italieni sosită special în România pentru a-l prelua pe Mario și a-l duce în siguranță la clinica italieneasca. Se pare că, data fiind starea gravă a pacientului, transferul se va face cu un avion specializat și dotat cu necesarul acordarii asistenței medicale speciale în cazul pacienților greu transportabili.

Citește și:  MARIO IORGULESCU S-A TREZIT! CE ȘTIE DESPRE ACCIDENT ȘI CE DECIZIE A LUAT FAMILIA ȘEFULUI DE LA LPF

Potrivit medicilor legiști, Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a ieșit pozitiv la testul de cocaină. În plus, el avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare. Potrivit datelor de la Institutul Național de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, afirmă legiştii. De asemenea, Mario Iorgulescu consumase și alcool înainte de a se urca la volanul mașinii și avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare – ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Sursa foto: facebook / mario iorgulescu