LOVITURA de TEATRU: PSD nu va semna cererea de SUSPENDARE a lui Basescu – surse

Parlamentarii PSD  se pregatesc sa-i aplice o lovitura de proportii aliatului Calin Popescu Tariceanu, acestia nefiind deloc incantati de propunerea de suspendare a presedintelui Traian Basescu inaintata de presedintele Senatului, informeaza stiripesurse.ro citand surse din cadrul Partidului Social Democrat (PSD). Astfel, parlamentarii PSD nu vor vota initierea procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Subiectul a fost dezbatut luni in sedinta senatorilor PSD, iar majoritatea senatorilor inclina sa nu semneze cererea de suspendare formulata de Tariceanu.

CITESTE SI: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Suspendarea presedintelui ar servi INTERESELOR CONJUNCTURALE ale lui TRAIAN BASESCU 

“Nimeni nu a spus ca vrea suspendarea. Pentru ce face, ar trebui suspendat, da, aici suntem de acord, dar oricum pleaca. De ce sa mobilizezi tot activul partidului sa-l dai jos prin suspendare, cand el oricum pleaca peste doua-trei luni? Daca mai avea un an de mandat, era altceva”, au declarat, pentru stiripesurse.ro, surse participante la sedinta PSD.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Tariceanu ”INIMA ZBURDALNICA” sa CITEASCA Constitutia, ca sa nu se mai faca de RAS 

“Tariceanu s-a grabit si acum trebuie sa imbracam frumos refuzul. Nu poti sa-l critici pe aliatul tau. Tariceanu a anuntat fara sprijinul PSD, e o chestiune de imagine personala”, au mai declarat sursele citate.

Sursa foto: gandul.info