LOVITURA de TEATRU: TATARUSANU ar putea fi IMPRUMUTAT de FIORENTINA la alta echipa. FOTO

In ciuda faptului ca nici macar nu s-a uscat bine cerneala pe CONTRACTUL pe care l-a SEMNAT cu FIORENTINA si CIPRIAN TATARUSANU, fostul portar al STELEI, ar putea fi IMPRUMUTAT de gruparea Viola la o alta formatie din SERIE A, informeaza Gazzetta dello Sport.

CIPRIAN TATARUSANU, portarul echipei nationale a Romaniei, a semnat luni un contract valabil pe cinci sezoane cu gruparea din Florenta, fostul goalkeeper al STELEI ajungand in Italia din postura de jucator liber dupa ce ii expirase contractul su gruparea ros-albastra. TATARUSANU ar putea insa sa joace pentru FIORENTINA deabia din sezonul 2015-2016 deoarece gruparea Viola se afla in negocieri avansate cu SAMPDORIA GENOA pentru imprumutul internationalului roman.

Citeste si: GIEDRIUS ARLAUSKIS este noul PORTAR al STELEI BUCURESTI 

Doria a incercat sa-l deturneze pe TATARUSANU dinainte de a semna cu echipa din Florenta insa pentru ca nu a reusit acest lucru acum oficialii echipei din Genoa incearca sa obtina IMPRUMUTUL acestuia pentru sezonul 2014-2015, noteaza jurnalistii de la Gazzetta dello Sport in editia electronica. Diriguitorii SAMPDORIEI au renuntat la argentinianul SERGIO ROMERO, titularul buturilor nationalei Argentinei, si incearca sa umple golul lasat de acesta cu TATARUSANU. 

Citeste si: CIPRIAN TATARUSANU a semnat cu FIORENTINA! IMAGINI de la vizita medicala. VIDEO 

Sursa foto: gsp.ro, gazzetta.it