UNPR a semnat un protocol cu PRM. VADIM TUDOR il sustine pe PONTA. UPDATE

Gabriel Oprea, presedintele UNPR si Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare (PRM), au semnat un protocol de colaborare. Astfel, electoralul nationalist al Romaniei Mari il va sustine pe VICTOR PONTA in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 15.00: “Ca un om civilizat, nu pot decat sa-i urez ‘La multi ani si sanatate’ lui Traian Basescu (presedintele implineste marti 63 de ani – n.r.), dar ii dau o veste proasta. Astazi, regimul lui politic a luat sfarsit. Acum si aici s-a decis ca el sa dispara din politica romaneaca, pentru ca el a facut binele rau si raul bine. Nu va ascund ca am fost curtat de ambele tabere beligerante, dar dupa o serioasa reflectare si meditatie am decis sa il ajut pe tanarul Victor Ponta sa se mute cu biroul la Palatul Cotroceni, pentru ca, vorba aia, aleg raul cel mai mic”, a declarat Corneliu Vadim Tudor in cadrul conferintei de presa sustinuta de liderul PRM impreuna cu secretarul general al UNPR, Neculai Ontanu.

CITESTE SI: PLR a votat pentru intrarea la GUVERNARE! TARICEANU: Am vorbit despre refacerea USL-ului 

Stire initiala

O conferinta de presa in care se vor prezenta detaliile acestei colaborari va avea loc la ora 15.00

“Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a incheiat marti, 4 noiembrie 2014, un Protocol de colaborare cu Partidul Romania Mare (PRM) privind sustinerea candidaturii domnului Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din data de 16 noiembrie 2014″, se arata in comunicatul transmis de UNPR.

Protocolul a fost semnat de catre preşedintele UNPR GABRIEL OPREA şi de catre preşedintele PRM CORNELIU VADIM TUDOR mentioneaza sursa citata.

CITESTE SI: CICI de la SISTEM nu mai bate toba pentru ELENA UDREA 

Potrivit ultimelor rezulatate partiale ale primului tur al prezidentialelor prezentate de BEC luni, dupa centralizarea a 98,30% din procesele verbale, candidatul PRM Corneliu Vadim Tudor a obtinut 3,66% din voturi.

Sursa foto: realitatea.net