LOVITURA dupa LOVITURA pentru MIREL RADOI: Noi SANCTIUNI in LIGA I

Antrenorul MIREL RADOI, care ocupa oficial functia de director sportiv la FC Steaua, nu va mai avea voie sa dea indicatii de pe banca de rezerve, in urma propunerii Comisiei Tehnice a FRF, aprobata, joi, de Comitetul Executiv al federatiei.

Surse de la Casa Fotbalului au declarat ca, in conformitate cu decizia Comitetului Executiv, in timpul partidelor oficiale doar antrenorii principali si secunzii vor avea dreptul sa se ridice de pe banca de rezerve si sa dea indicatii jucatorilor, informeaza Mediafax.

CITESTE SI: GIGI BECALI: MIREL RADOI va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

In urma sanctiunii dictate de UEFA lui MIREL RADOI, Comisia Tehnica din cadrul FRF a solicitat introducerea urmatorului punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de joi: “Dezbaterea si aprobarea propunerii Comisiei Tehnice cu privire la persoanele care se pot ridica de pe banca tehnica in timpul jocurilor oficiale”.

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal este condusa de selectionerul Anghel Iordanescu si ii are in componenta pe Marcel Puscas, Aurel Ticleanu, Zorislav Kovaci, Dan Apolzan, Sandu Tabirca, Miodrag Belodedici, Ciprian Paraschiv, Jean Vladoiu si Vlad Ungureanu.

Directorul sportiv al FC Steaua, MIREL RADOI, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea dreptului de a sta pe banca tehnica a campioanei Romaniei la meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor, a anuntat, luni, Comisia de Control, Etica si Disciplina a forului continental.

CITESTE SI: LOVITURA pentru STEAUA: Ce decizie a luat UEFA in legatura cu MIREL RADOI

De asemenea, clubul Steaua Bucuresti a fost amendat cu 50.000 de euro.

MIREL RADOI a preluat conducerea tehnica a echipei Steaua in aceasta vara, inlocuindu-l pe Constantin Galca. El este la prima experienta de antrenor, fiind prezentat de site-ul oficial al Stelei ca director sportiv, deoarece nu detine licenta Pro.

 Sursa foto napocanews