LOVITURA DURA pentru CATALIN MARUTA si PRO TV

Florin Chilian a anuntat ca il va da in judecata pe Catalin Maruta si postul de televiziune Pro TV. Conflictul dintre Catalin Maruta si Pro TV a pornit dupa ce artistul a sugerat ca prezentatorul TV nu a moderat profesional o emisiune in care a fost invitata fosta sa iubita Ana Maria Georgescu, care l-a acuzat pe cantaret ca a batut-o, scrie Romania TV. Apoi, Florin Chilian a postat pe blogul sau un material in care a povestit o intamplare care l-a deranjat pe Catalin Maruta, care a spus ca-l va da in judecata pe Chilian. Acum, interpretul piesei “Zece” este hotarat sa-l actioneze in instanta pe Maruta.

“Daca Maruta tot voia in instanta, ma gandesc sa il las sa se produca ca jurist.

in urma cu aproape cinci ani, am fost obiect de linsaj mediatic, in ziua in care lansam albumul Autistul, nu-l mai goniti pe Brancusi. in acea perioada, eram implicat in alte cateva actiuni de avertizare publica, procese penale impotriva unor hoti din Guvernul Romaniei, care imi furasera piesa Zece si devalizasera banii ministerului culturii, albumul trebuia lansat la Targu Jiu pentru a face un tip de presiune impotriva unor decizii foarte dubioase ale autoritatilor locale in legatura cu mostenirea lasata de sculptor acolo.

Citeste si: Veste de ultima ora! A decis sa se intoarca la Pro TV!

Nu am fost foarte afectat, inteleg nivelul de raspuns al interlopilor ascunsi in functii si in statute dubioase de vedete mediatice. Pe de alta parte, efectul profund infectios in societatea romaneasca al unei emisiuni de tipul Happyhour nu cred ca mai trebuie argumentat. Astfel de haznale isi gasesc locuitori dupa felul de a fi al acestora. Ce mizerie de om poti fi ca sa poti produce si alimenta nevoia de promiscuitate media? Trebuie ca tu sa existi intr-o anumita conditie morala si intelectuala pentru a primi rolul de animator al dejectiei din societatea romaneasca. Deci nu mi-am facut mari probleme cu postul acela de televiziune, cu prezentatorul. in timp, insa, oameni pe care ii consider importanti pentru mine mi-au acuzat tacerea, gasindu-ma vinovat. De comoditate.

Te-ar putea interesa si: TRAIAN BASESCU, DAT PESTE CAP DE UN TELEFON MISTERIOS inainte de INTERVIUL DE LA TVR 

Asa ca m-am gandit ca ar trebui sa-l pune pe jurist sa-si sustina in instanta asertiunile, dovezile, declaratiile victimei/victimelor lui Chilian etc. Doar atunci a inceput o campanie nationala impotriva violentei conjugale, plecand de la cazul Ana Maria Georgescu. A verificat vedeta declaratiile femeii, a cerut probe, si-a fructificat sursele obiectiv, ca demers jurnalistic?!

Nu, doar am fost jignit intr-un mod barbar, tavalit in noroiul produs de el, fara nici o legatura cu mine, mi-a fost lezata demnitatea, am fost insultat, executat public pentru o vina inventata, nedovedita vreodata, inexistenta, de altfel. Despre aceste prejudicii studentul in drept si prezentatorul ar fi trebuit sa stie, daca nu cumva vocatia de mascarici tv nu a fost mai puternica decat vocatia juridica a familiei… Nu doresc sa psihanalizez cazul. 

Da, e foarte probabil sa il dau in judecata, sa ii ofer posibilitatea sa fie cel putin o data responsabil de ceea ce produce”.