Lovitura dura pentru FC RAPID: Giulestenii nu au primit LICENTA nici la Comisia de Apel

RAPID BUCURESTI a primit o lovitura dura dupa ce giulestenii nu au primit licenta pentru Liga I nici macar la apelul facut la Comisia de Apel a Sistemului National de licentiere din cadrul FRF si va merge la TAS in urmatoarele 21 de zile.

Comisia de Apel a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a respins dosarele cluburilor RAPID BUCURESTI si GLORIA BISTRITA.

“Este adevarat, nu am primit licenta. Vom depune toate actele necesare la TAS. Mi se pare greu de crezut ca o astfel de echipa nu poate promova pentru datorii atat de mici. Suntem toti suparati, si eu si jucatorii. Nu vreau sa comentez mai mult. Mergem pana in panzele albe pentru Rapid”, a declarat NICOLAE MANEA pentru ProSport.

Citeste si: Rapid isi poate depune dosarul la FRF pentru obtinerea licentei. UPDATE

Motivul pentru care membrii Comisiei de Licentiere au respins din nou dosarul clubului RAPID BUCURESTI nu are vreo legatura cu datoriile in valoare de 900.000 de euro pe care gruparea giulesteana le are catre fostii sai jucatori Julio Cesar si Daniel Paulista.

Daca RAPID BUCURESTI si GLORIA BISTRITA au primit raspunsuri negative, singura trupa care s-a bucurat la apel a fost CSU CRAIOVA, care poate promova in Liga I sezonul viitor.

Citeste si: SCANDAL in LIGA II: FC CLINCENI AMENINTA RAPIDUL cu TAS

In cazul in care RAPID BUCURESTI nu va primi aviz pozitiv nici macar la TAS, in locul sau va promova, cel mai probabil, FC CLINCENI.

Sursa foto: sport.ro