LOVITURA dura pentru jurnalistii ANTENA 3, condusi de fostul pastor adventist Mihai GADEA

Jurnalistii postului Antena 3 au fost dati afara din curtea Manastirii Nicula de un preot care s-a aratat deranjat ca postul mentionat da “numai prostii”. Informatia a fost publicata chiar de pagina electronica a televiziunii. Totodata, restaurantele McDonald’s din Romania au decis sa blocheze difuzarea programelor TV ale Antenei 3 in interiorul spatiilor comerciale.

Reactia preotului de la Manastirea Nicula a venit, cel mai probabil, ca urmare a campaniei duse de postul Antena 3 pentru a strange cat mai multi sustinatori, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare pentru fapte decoruptie.

“Dati numai prostii. Va rog sa parasiti acest loc! Poftiti afara din manastire, sunteti in casa noastra, nu puteti face ce doriti dvs. aici!”, le-a spus preotul de la Manastirea Nicula, vineri, jurnalistilor din subordinea lui Mihai Gadea, fost pastor adventist, in prezent director general la Antena3, informeaza Reporter Virtual.

Citeste si: O cunoscuta PREZENTATOARE TVR s-a “plimbat” pentru ANTENA 3. Acum risca SANCTIUNI DURE!

Si site-ul televiziunii Antena 3 a mentionat intamplarea de la Manastirea Nicula.

“Un preot de la Manastirea Nicula din Cluj a intrerupt transmisiunea in direct a echipei Antena 3, care anunta finalul slujbei inchinate Adormirii Maicii Domnului, slujba la care au participat aproximativ 40 de mii de oameni. Cameramanul Antena 3 filma credinciosii in timp ce isi strangeau lucrurile si paraseau curtea manastirii, cand reporterului Antena 3 Andreea Popa i s-a cerut sa plece din curtea manastirii si sa nu mai filmeze ‘mizerii'”, scrie antena3.ro.

Citeste si: ANDREEA ESCA, SOMERA din cauza lui Dan Voiculescu

Mc Donald’s Romania a decis blocarea difuzarii programelor Antenei 3 

Pe de alta parte, compania Mc Donald’s din Romania a decis blocarea difuzarii programelor Antenei 3 in interiorul spatiilor comerciale, la solicitarea unui timisorean, Alexandru Filpisan, informeaza Reporter Virtual.

“Revoltat de faptul ca in toate restaurantele Mc Donald’s ni se baga pe gat prin toate plasmele Antena 3, am facut o sesizare si lucrurile au revenit la normal!”, a scris acesta pe Facebook.

Citeste si: Fosti ANGAJATI de la ANTENA denunta practici SCLAVAGISTE in trustul lui Voiculescu

Raspunsul primit a fost urmatorul: “Buna Alexandru, iti multumim ca ne-ai transmis informatia, ne-am interesat si se pare ca a fost o eroare, pe ecranele din restaurantele McDonald’s trebuie sa ruleze canalul intern al McDonald’s. Te asiguram ca nu exista nicio legatura cu niciun post de televiziune privat din Romania. Am luat legatura cu colegii nostri din Timisoara pentru a evita pe viitor transmiterea altor posturi pe ecranele din restaurante. Multumim inca o data si iti uram o seara frumoasa!”.

Foto: Antena 3