Lovitură dură pentru PSD. Un important lider părăsește partidul și sare în barca lui Ponta

Lovitura dură pentru PSD. Unul dintre cei mai importanți baroni ai social democraţilor, Cătălin Nechifor, părăsește PSD-ul şi se alătură noului partid fondat de Victor Ponta, Pro România.

Decizia luată de unul dintre oamenii cheie ai PSD vine după vizita surpriză la Suceava a fostului premier. Victor Ponta a subliniat ca în momentul de față PRO România are opt deputați iar în cel mai scurt timp, va ajunge la 10 pentru a-şi face un grup parlamentar. În plus, fostul președinte PSD a amenințat că în curând va face dezvăluiri incendiare despre Liviu Dragnea.
 
“Alături de #VictorPonta. Din nou de la capăt. Începem o construcție #ProRomania și la Suceava. După 16 ani în PSD a venit momentul în care sa îmi dau seama ca niciodată sa nu spui niciodată. Mi-am făcut datoria fata de PSD, am avut și împliniri și dezamăgiri, dar viata merge mai departe și ma bucur sa fiu din nou alături de oameni care au fost lângă mine. Am trecut prin multe, am învățat și pe pielea noastră despre real politics, nu sunt penal, apropo nici baron local n-am reușit sa fiu, cu toate ca, între noi fie vorba, în 2012 puteam să-i pun pe unii sa meargă și pe seama cu capul în jos, ca asa erau obișnuiți. Și în final, asa ca în Bucovina va spun Hristos s-a inaltat!”, scrie Nechifor pe Facebook.
 
Sursa foto: realitatea