Lovitură grea pentru FCSB! După plecarea lui Gnohere, Becali a fost refuzat de un jucător de care echipa avea nevoie

FCSB are în prezent trei portari tineri în lot, lipsa de experiență fiind expresia care îi caracterizează pe toți. Andrei Vlad, Toma Niga și Ștefan Târnoveanu sunt jucătorii care trebuie să umple ”golul” lăsat în poarta echipei din Berceni de ”trădătorul” Bălgrădean care a semnat cu CFR Cluj.

Gigi Becali a încercat să găsească în ultimele săptămâni un portar sigur, cu experiență, care ar putea să o ajute în viitorul sezon competițional. Latifundiarul a vrut să-l repatrieze pe Florin Niță, de la Sparta Praga, căruia era dispus să-i ofere un salariu de 10.000 de euro pe lună, dar doar dacă îl aducea la FCSB liber de contract, scrie gsp.ro.

„Eu îl aduc pe Florin Niță la FCSB doar dacă vine liber de contract de acolo. Nu dau niciun ban pentru transferul lui. Nu mă interesează altfel”, a declarat Becali după ce oficialii de la Sparta Praga au solicitat jumătate de milion de euro în schimbul portarului. Oricum, chiar dacă cehii l-ar fi lăsat liber, Florin ar fi avut ultimul cuvânt.

„Florin nu vine la FCSB. I-a transmis patronului acest lucru, i-a mulțumit că s-a gândit la el, dar preferă să rămână în Cehia. S-a acomodat foarte bine acolo, iubește orașul, se înțelege foarte bine cu cei din echipă, chiar dacă a ajuns rezervă. Copiii săi sunt la școală acolo și nu vrea să-i mute. Și-au făcut prieteni, se simt foarte bine în Cehia și el a luat decizia să rămână la Sparta Praga”, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Gazeta Sporturilor un apropiat al fotbalistului.