LOVITURA MORTALA pentru GIGI BECALI! NASUL HAGI NU UITA SI NU IARTA

DUMITRU DRAGOMIR, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a vorbit despre noua echipa a STELEI si propune o alianta intre Armata si GICA HAGI, care ar urma sa mute echipa Viitorul in Ghencea, informeaza Sportro.

“Daca Armata se orienteaza catre Hagi, ar castiga ambele parti. Hagi se baga sigur. Problema este legata de contractul pe care l-ar face cu CSA. Ar putea sa ia stadionul si baza si sa vina el cu echipa si banii. Ar fi o lovitura mortala pentru toate cluburile din Liga 1.

Echipa lui Hagi se autofinanteaza, creste jucatori si ii vinde pe bani multi. Daca vine in Ghencea va avea un stadion modernizat pe banii statului, terenuri de pregatire formidabile si o baza sportiva excelenta. Si baza de la Ovidiu o face centru pentru Academie. Si ar face doua centre de copii si juniori si ia tot ce e mai bun.

Daca as fi la Armata, l-as chema pe Hagi si i-as zice: “De azi inainte esti coproprietar pe 50 de ani”. Ar fi o lovitura. Pe Becali l-ar durea la basca. El are drumul lui si cumpara jucatori. O sa ajunga sa cumpere, in continuare, jucatori de la GICA HAGI”, a declarat MITICA DRAGOMIR la postul Sportro.

Reamintim ca la auzul vestii ca Armata isi va infiinta o noua echipa de fotbal, GICA HAGI  s-a declarat dezamagit insa nu a confirmat sau infirmat daca va sprijini acest proiect in ciuda rugamintilor venite din partea fostului sau coechipier MARIUS LACATUS, omul desemnat de generali pentru a duce la cap aceasta misiune.

Sursa foto: sport