LOVITURA pentru ADRIAN MUTU. Fotbalistul are 3 PLANGERI PENALE

Intr-un moment in care este pe cale sa revina pe terenul de fotbal, dupa aproape un an de inactivitate, ADRIAN MUTU este lovit de o noua problema.

Fostul sau partener de afaceri, Adrian Martian, a anuntat ca a depus trei plangeri penale impotriva lui Adrian Mutu, potrivit ProSport.Acesta il acuza pe Mutu si pe mama sa Rodica de inselaciune, gestionare frauduloasa si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Cele doua parti au intrat in conflict din cauza unei fabrici de bio-diesel, pe care au construit-o impreuna, in urma cu cativa ani, la Oradea.

“Familia Mutu, in ultimul timp, in loc sa se ocupe de lucruri serioase, respectiv baiatul de fotbal si mama fiind pensionara, se ocupa numai de escrocherii si lucruri necurate.

CITESTE SI: ADRIAN MUTU, declaratie despre RETRAGEREA DIN FOTBAL

Am mai facut un demers, prin domnul avocat Tatar Dorin, facand inca 3 plangeri penale fata de familia Mutu, respectiv Mutu Adrian si Mutu Rodica. Una dintre plangeri este pentru inselaciune, avand la baza un contract de vanzare – cumparare un contract intre mama lui Adrian Mutu si Hulpe Viorica. Inca o plangere pentru gestiune frauduloasa si inca unul pentru fals in inscrisuri, sub semnatura privata. Consider ca facand aceste demersuri, vor functiona mai bine lucrurile si ca in scurt timp sa obtin bunul de care sunt deposedat, de mai bine de un an de zile”, a spus Martian.

Potrivit spuselor lui Martian, fabrica este evaluata la 15 milioane de euro si ar fi fost confiscata de familia Mutu. 

Sursa foto Gsp