LOVITURA pentru MICROBISTI! TVR a ramas fara PARTIDELE din LIGA I

ISB Media Holding LTD, detinatorul drepturilor TV ale Ligii 1, i-a anuntat pe oficialii Televiziunii Romane ca din luna februarie a acestui an nu vor mai putea transmite nici un meci din prima liga din Romania.

Totul s-a intamplat din cauza celor de la RCS&RDS, care a impus acest lucru, altfel ar fi diminuat contractul. Astfel, cei de la ISB Media Holding au decis ca TVR sa nu mai transmita nici un meci din Liga 1, iar decizia a fost deja comunicata postului national.

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, oficialii celorlalte posturi care transmit meciuri din Liga 1 au reactionat dur atunci cand au aflat ca TVR nu platea niciun leu pentru televizarea meciurilor si au cerut renuntarea la acord.

Detinatorul drepturilor TV a reactionat imediat si a anuntat postul public ca nu va mai putea transmite partide din prima divizie de la reluarea campionatului, in luna februarie.

Confruntata cu mari probleme de ordin financiar, Televiziunea Romana nu va transmite nici Campionatul European din vara pentru ca nu a reusit sa gaseasca bani pentru a cumpara drepturile TV.

Sursa foto: tvr