LOVITURA pentru MIHAI GADEA chiar inainte de ALEGERI. Este ANCHETAT pentru ca ar fi strans semnaturi sa candideze la Presedintie

Moderatorul tv, Mihai Gadea, este anchetat pentru ca ar fi strans semnaturi sa candideze la Presedintie. Realizatorul emisiunii “Sinteza zilei” de la Antena 3 a sustinut, luni, ca la adresa lui s-a facut o plangere penala, in care se preciza ca ar fi strans date pentru a candida la alegerile prezidentiale si ca, ulterior, a folosit ilegal aceste informatii.

“In urma cu ceva timp am primit o adresa in care mi se punea in vedere ca trebuie sa pun la dispozitie intrarea in institutie si documente. Adresa era de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, scrie Paginademedia.ro.

Astazi (luni – n.r.) au venit un domn si o doamna, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problema. La adresa mea s-a facut o plangere… Au primit o plangere in care se spunea ca eu am strans date pentru a candida la Presedintie si am facut lucruri ilegale cu ele”, a spus Mihai Gadea, ieri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

CITESTE SI: Probleme mari pentru jurnalistii ANTENA 3, condusi de fostul pastor adventist Mihai GADEA 

 

Citeste si: Jurnalist catre GADEA: “Mihai, este ziua mea. Esti BOU?”. FOTO in articol

Mihai Gadea a precizat ca el nu a intentionat sa candideze la alegerile prezidentiale si nici nu a facut tabelele respective pentru strangerea de semnaturi.

“Am vazut, de exemplu, ca a fost distribuit un tabel pentru strangeri de semnaturi, pentru sustinerea candidaturii mele la Presedintie. Asta ar fi presuspus ca eu sau cineva din proximitatea mea am facut acest lucru”, a adaugat Mihai Gadea.