LOVITURA pentru ROBERT TURCESCU dupa ultima DEZVALUIRE

ROBERT TURCESCU, LOVITURA neasteptata pentru ANTENA 3

Jurnalistul Robert Turcescu ar putea fi dat in judecata de o colega de breasla, dupa o postare pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook. “Ioanei Ene Dogioiu ( alias Nadina Forga) i se vad tresele/epoletii”, a scris Turcescu.

Este vorba despre o jurnalista senior-editor la publicatia Ziare.com, iar reactia lui Turcescu a venit in urma articolului „Traian Basescu – mostra de iresponsabilitate”, semnat de Dogioiu.

Aceasta a anuntat ca il poate da in judecata pe Robert Turcescu, pentru ca, in opinia sa, ceea ce a scris jurnalistul „reprezinta o grava calomnie”:

Citeste si: INCA UNUL LA RAND TURCESCU mai da in fapt un OFITER ACOPERIT din PRESA

Nu sunt, nu am fost ofiter acoperit/colaborator, agent/agent de influenta al niciunui serviciu de informatii romanesc sau strain si al niciunei alte institutii care ar presupune epoleti/trese. Consider ca afirmatia facuta de Robert Turcescu pe pagina personala de Facebook reprezinta o grava calomnie pentru care iau in calcul sa il dau in judecata (…) Daca Robert Turcescu deconspira ceva prin aceasta postare, acest lucru poate fi doar propria imoralitate si slugarnicia fata de niste patroni politici deranjati de opiniile mele jurnalistice, persoane de care il poate lega inclusiv teama de dezvaluiri eventual mai grave decat ceea ce a marturisit, adica propria calitate de ofiter acoperit”, a delarat Dogioiu, citata de evz.ro.

Astazi, Turcescu a revenit cu explicatii pe contul sau de Facebook, afirmand ca a facut referire la tonul articolului Ioanei Ene Dogioiu, nu la persoana acesteia.

CITESTE SI: TURCESCU arunca BOMBA: A DEZVALUIT CINE va veni la CONDUCEREA SIE 

“O postare firava a subsemnatului in care afirmam ca Ioanei Ene Dogioiu (alias Nadina Forga) de la ziare.com i se vad epoletii, desi urmata de un emoticon zimbaret, adica asta 🙂 , vad ca a devenit virala. De la Evz la stiripesurse.ro si multe altele siteuri titreaza „Turcescu deconspira un alt ofiter acoperit din presa!”. Emotie mare, ce sa zic! Stati linistiti la locurile voastre. Remarca mea era legata de TONUL articolului Ioanei Ene Dogioiu. Care „suna” a text scris dupa instructie. In rest, daca o fi sau n-o fi persoana „in solda”, nu ma intereseaza”, scrie Turcescu pe facebook-ul sau.