LOVITURA pentru STEAUA: Ce decizie a luat UEFA in legatura cu MIREL RADOI

Uniunea Europeana de Fotbal a anuntat luni ca MIREL RADOI nu poate indeplini functia de antrenor principal la FC Steaua Bucuresti si nici sa faca parte din staff-ul tehnic al gruparii ros-albastre la meciurile din cupele europene.

Totodata, forul continental a decis sa aplice clubului FC Steaua o amenda in valoare de 50.000 de euro dupa ce MIREL RADOI a stat pe banca la partidele cu AS Trencin si Partizan Belgrad, din tururile preliminare ale Ligii Campionilor.

CITESTE SI: LIGA INTAI. STEAUA – ASA TARGU-MURES, SCOR 1-1. ”Ros-albastri” raman FARA VICTORIE PE TEREN PROPRIU

“Domnului Mirel Matei RADOI ii este interzis sa detina orice functie de antrenor principal, precum si orice functie de membru al staff-ului de antrenori, la meciurile din competitiile UEFA pana cand nu va indeplini criteriile prevazute la articolul 36, coroborat cu articolul 40.1.b) din Regulamentul de Licentiere si Fair Play Financiar. In plus, el nu are voie sa stea in zona tehnica in timpul meciurilor din competitiile UEFA pana cand nu va indeplini criteriile de mai sus. Clubul roman primeste si o amenda de 50.000 de euro”, precizeaza Comisia de Control, Etica si Disciplina a UEFA intr-un comunicat.

CITESTE SI: Fotbal: FC STEAUA a cerut DEMISIA conducerii CCA

FC Steaua Bucuresti va primi joi vizita formatiei norvegiene Rosenborg Trondheim, in cadrul primei manse a play-off-ului Europa League, meciul urmand sa se dispune pe Arena Nationala din Capitala, incepand cu ora 21,00.

Sursa foto sptfm