LPF saluta redeschiderea ARENEI NATIONALE gratie reactiei rapide a primarului general RAZVAN SAVA

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a remis, miercuri, un comunicat de presa in care isi manifesta satisfactia pentru redeschiderea stadionului NATIONAL ARENA din Bucuresti, gratie reactiei rapide, in conditii de perfecta legalitate, a primarului general al Capitalei, RAZVAN SAVA.

„Liga Profesionista de Fotbal isi manifesta public bucuria ca Arena Nationala se va redeschide pentru suporterii fotbalului romanesc. Acest lucru se va petrece vineri, 1 aprilie 2016, cu ocazia meciului FC Dinamo – Astra Giurgiu, din etapa a 4-a play-off a Campionatului National Liga 1 Orange.

Suntem incantati ca portile celui mai mare stadion al tarii se redeschid, iar acest fapt se datoreaza demersurilor comune infaptuite in acest scop de catre Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista, dar mai ales gratie reactiei rapide, in conditii de perfecta legalitate, a Primarului General interimar al Capitalei, domnul Razvan Sava.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA: AM REDESCHIS NATIONAL ARENA INCEPAND DE AZI – DOCUMENT

In aceeasi masura, conducatorii fotbalului romanesc, ai forurilor amintite mai sus, multumesc Guvernului Romaniei, ale carui eforturi au fost puse in slujba comunitatii, a fanilor, a tuturor celor care iubesc acest sport.

E de datoria noastra sa salutam revenirea la o stare de normalitate la care au contribuit autoritatile Statului, pentru ca suporterii sa aiba din nou parte de una dintre cele mai moderne arene europene. E un semn de civilizatie si respect pe care tinem sa-l subliniem!”, se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).  

Sursa foto: sport