Luare de OSTATICI langa Paris, barbatul s-a predat, nicio persoana nu a fost ranita

Trei persoane au fost luate ostatece intr-un birou al Postei in apropiere de Paris, a anuntat politia din Hexagon, potrivit hotnews.ro, care citeaza de AFP. Cele trei persoane ar fi retinute intr-un sediu al postei la Colombes, Hauts-de-Seine. Un barbat a sunat la politie si a spus ca detine ostatici trei persoane, potrivit rtl.fr.

UPDATE: Barbatul s-a predat in cele din urma si incidentul s-a incheiat fara nicio persoana ranita, scrie RTL.fr. Intai a fost eliberat un prim ostatic, iar apoi alti doi, dupa o jumatate de ora. “Nu a existat niciun asalt, barbatul s-a predat”, a declarat o sursa politieneasca pentru AFP. 

Citeste si: ARESTARI in regiunea pariziana, in urma ATACURILOR DIN FRANTA

Circumstantele nu sunt inca foarte clare si un importante dispozitiv al fortelor de ordine este in zona. Atacatorul pretinde ca este inarmat cu un Kalashnikov, un pistol si mai multe grenade. Suspectul ar fi cunoscut de politie pentru mici infractiuni. Negocieri ar urma sa demareze in scurt timp.

Citeste si: OPERATIUNE ANTITERORISTA la Berlin: Politistii au efectuat RAIDURI la persoane suspectate ca planuiau ATENTATE IN SIRIA

France Info afirma ca este vorba de o deceptie sentimentala.