LUCIA VARGA, PNL: Avem doi candidati cu sanse REALE. Este posibil orice

LUCIA VARGA, vicepresedinte al Partidului National Liberal (PNL), a declarat luni la Adevarul Live, ca fostul presedinte al liberalilor CRIN ANTONESCU a pierdut foarte mult in momentul ruperii Uniunii Social Democrate (USL). In opinia fostului ministru acesta este singurul motiv care l-a tras inapoi pe ANTONESCU, un lider puternic dealtfel, in lupta cu KLAUS IOHANNIS pentru postura de candidat la PREZIDENTIALE.

“ CRIN ANTONESCU este un lider puternic, este presedintele care a adus partidul pe primul loc pe esicherul de dreapta. Plateste pentru ca USL s-a rupt. Nu am explicat suficient de bne ca nu am fost vinovati de ruperea USL. De exemplu, Codul Silvic. Nu am putut sa ne impunem o politica, aceea de a nu mai permite taierile ilegale”, a declarat fostul ministru al Apelor si Padurilor.

CITESTE SI: SONDAJUL intern din PNL si concluziile acestuia. FOTO DOCUMENT 

”Fiecare are calitatile lui. CRIN ANTONESCU a fost un luptator, iar Iohannis are puterea de a restabili încrederea în clasa politica. KLAUS IOHANNIS este un politician nou care a demonstrat ca a facut ca viata oamenilor din Sibiu sa fie mai buna. Fiecare are plusurile lui. Va conta foarte mult si decizia politica. CRIN ANTONESCU este un presedinte respectat. A luat decizii favorabile partidului. Lucrurile sunt echilibrate si avem doi candidati cu sanse reale. Este posibil orice astazi”, a conchis LUCIA VARGA.

CITESTE SI: PNL isi stabileste luni candidatul la Presedintie. FILIALELE care il sustin pe ANTONESCU. UPDATE 

Sursa foto: adevarul.ro