Lucian Bolcas, contestat de Traian Basescu: Nu il voi accepta niciodata la Curtea Constitutionala

Lucian Bolcas, propunerea Senatului pentru postul de judecator la Curtea Constitutionala, este contestat vehement de Traian Basescu. Presedintele Romaniei anunta ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Bolcas.

“Un judecator, atunci cand este investit in functie trebuie sa depuna juramantul in fata presedintelui si a presedintilor celor doua Camere. Eu nu voi participa la o astfel de ceremonie si nu va avea loc la Cotroceni. Sa se faca unde vor ei, dar la Cotroceni nu va avea loc”, a declarat seful statului la B1 Tv.

“Slava domnului ca nu sunt nevoit sa primesc juramantul unuia ca Bolcas. Nu pot sa uit cum, anul trecut, si-a batut joc de statul de drept. Acum mai are si probleme de antisemitism. Eu nu voi acceptat niciodata un astfel de om. Poate cei din USL se mai gandesc”, a mai spus Traian Basescu.

Lucian Bolcas, propunerea Senatului pentru postul de judecator la Curtea Constitutionala lasat liber de Iulia Motoc, a declarat, miercuri, ca este onorat de initiativa colegilor sai si ca va veni cu idei noi in noua sa functie.