Lucian Bute a anuntat ca nu se va retrage din activitate

Lucian Bute, unul dintre cei mai in voga boxeri romani in activitate, a sustinut prima conferinta de presa dupa infrangerea suferita in luna ianuarie in fata lui Jean Pascal. Fostul campion mondial a aparut in fata jurnalistilor cu un nou look, Lucian lasandu-si barba.

“Sunt inca in etapa de evaluare. Analizez ce s-a intamplat la ultimul meci. S-a speculat ca ma voi retrage, nu am luat nici o secunda in calcul asa ceva. Asa e in sport, cineva trebuie sa piarda. Toti marii campioni trec prin astfel de momente.

Citeste si: Lucian Bute bate in retragere. Sanatatea campionului roman e in piuneze

N-am luat in calcul nici schimbarea antrenorului. O sa ma intorc la Montreal si voi decide impreuna cu staff-ul meu tehnic ce voi face in continuare. Sunt convins ca ei au mare incredere in mine. Sunt convins ca ma voi ridica din nou, asta simt”.

“Trebuia sa dau drumul la brate mai devreme. Dar nu stiu ce s-a intamplat. Nu pot sa explic de ce am fost intr-o situatie de stres si n-am putut sa boxez asa cum stiu. Ceva s-a intamplat. Poate e ceva din alt meci, nu stiu exact. E clar ca am avut un blocaj psihologic. O sa vorbesc si cu un psiholog. Poate o sa mai am un meci, iar pe viitor o sa vina si revansa cu Pascal”, a declarat Bute despre meciul cu Pasca si despre planurile sale de viitor.

Sursa foto: prosport.ro