LUCIAN BUTE a anuntat numele viitorului sau adversar cu care se va lupta pe 6 decembrie

Pugilistul Lucian Bute a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta in Canada, ca adversarul sau in gala programata la 6 decembrie, la Montreal, va fi argentinianul Roberto Bolonti, in varsta de 35 de ani.

“Sunt foarte multumit. Vreau sa ii multumesc lui Bolonti pentru ca a acceptat sa se lupte cu mine si pentru ca va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca maine in cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca in Filipine. Sunt foarte multumit ca s-a finalizat intelegerea, voi pleca linistit. Sunt foarte incantat ca reincep. Veti vedea un nou Lucian in ring la 6 decembrie, cu o noua echipa”, a spus Bute.

CITESTE SI: LUCIAN BUTE are cel mai bun antrenor din lume: Freddie Roach 

Pentru Lucian Bute, meciul din decembrie va fi primul de cand este pregatit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao.

Bolonti are in palmares 35 de victorii si 3 infrangeri. El s-a impus in 24 de meciuri prin KO. Ultima data, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, cand a fost invins la puncte.

CITESTE SI: LUCIAN BUTE revine in ring pe 6 decembrie

Lucian Bute, in varsta de 34 de ani, a boxat ultima data la 19 ianuarie, la Montreal, fiind invins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea. Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie in mai 2012, cand a fost invins de britanicul Carl Froch.

Sursa foto: sport.ro