LUCIAN BUTE isi va afla urmatorul adversar luni, 29 septembrie

InterBox va anunta, luni, intr-o conferinta de presa, numele sportivului cu care va boxa Lucian Bute in data de 6 decembrie, informeaza Le Journal de Montreal.

“Vom afla identitatea viitorului adversar al lui Lucian Bute luni”, noteaza jurnalul canadian, mentionand ca InterBox va face anuntul inainte de plecarea romanului intr-un cantonament in Filipine. In ultimele saptamani s-au vehiculat mai multe nume, intre care si cel al americanului Donovan “Da Bomb”George (26-4, 22 KO).

CITESTE SI: Leonard Doroftei, AUDIAT la DNA in dosarul “Gala Bute” 

Lucian Bute a postat miercuri seara un filmulet pe contul sau de Facebook, alaturi de urmatorul mesaj: “Rutina de fiecare zi! In grafic cu pregatirea pentru urmatorul meu meci pe 6 decembrie la Centre Bell – Montreal. In curand imi voi afla si adversarul! …voi fi in forma maxima!”.

Lucian Bute a boxat ultima data la 19 ianuarie, la Montreal, fiind invins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea.

CITESTE SI: LUCIAN BUTE revine in ring pe 6 decembrie

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie in mai 2012, cand a fost invins de britanicul Carl Froch.

Sursa foto: sport.ro