Lucian Bute, motivat la maximum inainte de lupta cu Pascal. Anuntul SURPRINZATOR facut de Interbox

Lucian Bute are un motiv in plus de a-l invinge pe Jean Pascal! Daca trece de haitian, campionul roman va putea incerca sa isi ia revansa in fata lui Carl Froch.

Inaintea meciului de duminica impotriva lui Pascal, Interbox face un anunt suprinzator: o victorie i-ar asigura romanului, in proportie covarsitoare, o revansa cu Froch.

Sportivul britanic este cosmarul lui Lucian Bute, in fata caruia a suferit ultima infrangere la profesionisti.

Despre revansa s-a discutat de mai multe ori in ultimul timp, insa presa americana sustinea ca Bute nu mai vrea sa se bata cu Froch.

In alta ordine de idei, Pascal incearca sa il impresioneze pe Bute cum poate inainte de meci. Dupa ce romanul  a declarat ca ii va inchide gura adversarului, Pascal a aparut la cantarul oficial cu un plasture la gura.

Lucian Bute nu a avut deloc emotii la cantar. A avut 78,7 kilograme, limita maxima fiind 79,38 kg. In schimb, adversarul sau a fost nevoit sa isi dea jos si caciula pentru a nu depasi limita categoriei. Pascal a cantarit exact 79,38 kg!

Meciul dintre Bute si Pascal se vor intalni la Montreal in cadrul unei gale care va avea loc duminica dimineata de la ora 06.15 si va putea fi urmarit  in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.