LUCIAN BUTE se va antrena cu cel mai bun antrenor din boxul mondial

LUCIAN BUTE, fostul campion mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF, a facut un anunt extraordinar, declarand ca se va pregati alaturi de cel mai bun antrenor din boxul mondial.

LUCIAN BUTE se va antrena o saptamana cu uriasul Freddie Roach, urmand ca dupa aceea sa decida care va fi noul sau antrenor, scrie ziare.com. “In urmatoarea saptamana, o sa merg in California, sa incerc cu Freddie Roach, apoi ma voi decide cu cine voi lucra. Vreau sa am mai multe optiuni, sunt antrenori foarte renumiti, care antreneaza boxeri campioni mondiali”, a anuntat Bute pe un site de socializare.

Citeste si: LUCIAN BUTE a pierdut sansa partidei REVANSA cu Jean Pascal

Romanul s-a mai antrenat si cu tehnicianul cubanez Pedro Diaz, insa nu a fost convins de acesta.Lucian Bute isi cauta un antrenor care sa il ajute sa redevina campion mondial in boxul profesionist dupa ce s-a despartit de canadianul Stephan Larouche.

Citeste si: Lucian Bute a luat o decizie radicala in privinta carierei sale

Freddie Roach este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati antrenori din box. El i-a pregatit pe filipinezul Manny Pacquiao, pe Miguel Cotto sau pe Julio Cesar Chavez, toti reusind sa castige titluri mondiale alaturi de el.