LUCIAN BUTE va REVENI in RING, la categoria supermijlocie

Pugilistul Lucian Bute a anuntat ca va reveni in ring la vara, cand va boxa din nou la categoria supermijlocie, la care s-a consacrat, si nu la semigrea cum declarase anterior, informeaza Mediafax, care citeaza themainfight.com.

Lucian Bute a avut ultimul meci oficial in ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal. Romanul ar fi trebuit sa boxeze in data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulata dupa ce Bute s-a accidentat la spate.

Lucian Bute a afirmat ca a reinceput antrenamentele, dupa accidentarea suferita la spate.

CITESTE SI: FED CUP: S-A STABILIT UNDE VA AVEA LOC MECIUL CANADA-ROMANIA 

“Am reinceput antrenamentele saptamana trecut si am lovit cu manusile sacul de box si am facut palmari. Sunt fericit cu progresul meu, spatele mi-a reactionat bine si sunt optimist pentru viitor. Fac si pregatire fizica de trei-patru ori pe saptamana“, a spus Bute.

Lucian Bute a precizat ca nu a terminat colaborarea cu antrenorul Freddie Roach, care il pregateste si pe filipinezul Manny Pacquiao. “Au fost mai multe zvonuri ca am terminat relatia cu antrenorul meu, Freddie Roach, recunosc asta. La ultima discutie avuta, in Filipine, am stabilit ca vom continua colaborarea indiferent de accidentarea mea. Freddie mi-a cerut sa ma intorc in Quebec pentru a ma recupera corespunzator. Va trebui sa discut cu Freddie sa vad cand voi reveni si in ring. Stiu ca este foarte ocupat sa-l antreneze pe Manny Pacquiao pentru meciul cu Floyd Mayweather si nu vrea sa lase nimic la voia intamplarii. Nu voi reveni pana in vara si o voi face la supermijlocie“, a subliniat Bute.

CITESTE SI: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: GILLES SIMON ESTE PRINCIPALUL FAVORIT AL TURNEULUI DE LA ARENELE BNR

Pugilistul roman sustine ca a auzit si el zvonurile potrivit carora ar urma sa lupte impotriva americanului Anthony Dirrell, campion mondial la supermijlocie in versiunea WBC, insa a mentionat ca nimic nu este concretizat pentru moment. “Am auzit zvonul ca as putea lupta impotriva campionului WBC la supermijlocie, Anthony Dirrell. Vom vedea ce imi va spune managerul“, a explicat Bute.