Lucian Sanmartean: Am venit sa fiu titular la Steaua! FOTO

Lucian Sanmartean a semnat, luni la pranz, contractul cu Steaua Bucuresti si a declarat ca isi doreste un post de titular in echipa antrenata de tehnicianul Laurentiu Reghecampf. „Micul Platini” a parafat intelegerea cu gruparea din Ghencea, acesta fiind valabila in urmatorul an si jumatate.

“Acest transfer inseamna mult pentru mine. As vrea sa joc titular inca din primul meci, cu Chiajna, de ce nu? Sunt fericit! In sfarsit am semnat cu Steaua, dupa atatia ani. Mai multe nu pot declara, vreau sa vorbesc pe teren, sa castig titlul si Cupa cu Steaua, iar fanii sa fie fericiti de ce realizam noi”, a declarat Sanmartean, citat de publicatia Fanatik.

Citeste si: Sanmartean a revenit in Romania. Acum efectueaza vizita medicala si apoi semneaza cu Steaua FOTO 

Lucian Sanmartean, in varsta de 33 de ani, va castiga la Steaua, din salariu, aproximativ 36 de mii de euro, la care se adauga si prima de instalare de aproximativ 200 de mii de euro. Steaua Bucuresti a platit echipei FC Vaslui in schimbul lui Lucian Sanmartean, 150 de mii de euro plus TVA.

In ciuda speculatiilor aparute in ultimele zile in presa, contractul dintre Steaua Bucuresti si Lucian Sanmartean nu contine niciun fel de clauze, lucru dezvaluit de impresarul jucatorului, Ana Maria Prodan.

“A semnat pe un an si jumatate, este OK, fara clauze, fara nimic, nimeni nu vrea sa scape de el, asa cum s-a scris… Probabil, peste un an si jumatate cand i se va termina contractul, Luci va mai semna pe inca doi ani, pentru ca el poate, este un fotbalist valoros”, a declarat Prodan.

Sursa foto: sport.ro