Lucian Sanmartean este foarte aproape de a juca la Steaua!

Conform cotidianului sportiv Gazeta Sporturilor, mijlocasul Lucian Sanmartean (foto stanga, alaturi de Stanciu,un alt jucator care a semnat in acest an cu ros-albastri), in varsta de 33 de ani, este la numai un pas de a imbraca tricoul ros-albastru al Stelei.

Sursa citata a notat si modul cum au reusit oficialii stelisti sa-i satisfaca pretentiile financiare fotbalistului originar din Bistrita. Pentru a atinge plafonul salarial pe care il are in prezent la FC Vaslui, Sanmartean va primi 180 de mii de euro sub forma de prima de instalare, la care se vor adauga alti 120 de mii salariul anual.

Astfel el va ajunge la suma de 300 de mii de euro, atat cat are in prezent la galben-verzi. In afara unei sume de bani, gruparea moldava il va primi si pe inchizatorul Lucian Filip, un fotbalist cerut in mod expres de patronul Adrian Porumboiu. Acesta a declarat ca are o intelegere cu Gigi Becali, anterioara condamnarii latifundiarului, iar singurul lucru care mai lipseste pentru a se parafa documentele de transfer este acceptul jucatorilor implicati in tranzactie.

Daca va ajunge la Steaua, Lucian Sanmartean va fi cel de-al patrulea transfer al Stelei in aceasta vara dupa portarul Nita de la Concordia si jucatorii de camp Stanciu (Vaslui) si Radut (revenire de la Pandurii).