Lucian Sanmartean, noul jucator al Stelei: “Este momentul maxim al carierei mele!”

Lucian Sanmartean, noua achizitie a Stelei, a oferit astazi primul interviu din postura de jucator al campioanei Romaniei.

Mijlocasul Lucian Sanmartean, care a semnat astazi cu Steaua un contract valabil pe un an si jumatate, a oferit astazi un interviu exclusiv pentru site-ul oficial al clubului, www.steauafc.com, in care si-a exprimat bucuria de a ajunge in Ghencea si sperantele de a triumfa alaturi de ros-albastri inca din acest sezon.

Lucian, ai semnat, in sfarsit, cu Steaua, dupa mai multe încercări. Ce sentiment te incearca in acest moment?

In sfarsit, ma pot declara fericit pentru ca am ajuns la Steaua. Este petrecere la mine in familie. Eu si toti membrii familiei mele am intinerit cu 10 ani dupa ce am semnat. Este o incununare a muncii mele acest transfer si pot spune ca este momentul maxim al carierei mele.

Citeste si: Lucian Sanmartean: Am venit sa fiu titular la Steaua! FOTO

A contat in alegerea ta faptul ca poti obtine doua trofee?

Cind esti dorit cu insistenta de cea mai buna echipa a tarii tale, singurul tau gand este sa i te alaturi si sa lupti pentru a cistiga toate trofeele puse in joc. Sper din tot sufletul sa reusesc asta!

Ce obiective personale ti-ai stabilit?

Obiectivul meu principal este acela de a nu dezamagi oamenii care au avut incredere in mine si si-au dorit foarte mult sa ajung la Steaua. Aici ma refer la patron, la MM Stoica si la antrenorul Laurentiu Reghecampf. Nu in ultimul rand, sper sa imi ajut colegii foarte mult si sa castigam trofee impreuna.

Ce asteptari ai. Crezi ca te vei integra repede in grup?

De fel, sunt un tip foarte linistit, care nu a intrat vreodata in conflicte. Imi vad de fotbal si sunt sigur ca ma voi integra fara probleme. Ii si cunosc pe unii dintre jucatori si ma vor ajuta sa fac parte din grup cat mai repede.

Te asteptai ca Steaua sa fie clubul la care, cel mai probabil, te vei retrage?

Ma asteptam sa mi inchei cariera la cel mai inalt nivel si simt ca mai am suficienta energie, desi ma apropii de 34 de ani. Cine stie ce se va intimpla peste un an si jumatate. Poate mai semnez pe inca 2 ani cu Steaua.

Ce parere ai despre suporterii Stelei si ce mesaj le transmiti?

Abia astept sa evoluez in fata lor din postura de jucator al Stelei. Am admirat mereu de la distanta galeria Stelei. Este incredibila! Oriunde mergi in tara, lumea iubeste Steaua si umple stadioanele pentru a o vedea la lucru. Este si normal, pana la urma, fiindca este echipa numarul 1 a Romaniei. Singura promisiune pe care le-o pot face fanilor este aceea ca ca-mi voi mentine la acelasi nivel linia pe care am mers pana acum in fotbal. Sper sa aduc un plus echipei  si sa pun umarul la cucerirea cat mai multor trofee.

Sursa foto: steauafc.com