Lucian Sanmartean spune ca fanii Stelei sunt extraordinari. INTERVIU VIDEO

Lucian Sanmartean, proaspata achizitie a Stelei, a acordat un interviu in care a vorbit despre transferul la Steaua si planurile pe care le are cu echipa din Ghencea.

Lucian Sanmartean a declarat in cadrul unui interviu acordat FAN STEAUA TV, televiziunea suporterilor stelisti, ca transferul la Steaua este o provocare pentru el. “Sunt destul de matur ca sa inteleg si sa gestionez bine momentul”, a declarat mijlocasul. “Suporterii Stelei mi se par niste fani foarte aproape de echipa. Sunt extraordinari. I-am vazut la meciurile din Champions League. Stiu ca sunt, totodata, si pretentiosi”, a spus Sanmartean despre suporterii Stelei in interviul acordat FAN STEAUA TV.

Citeste si: Lucian Sanmartean: Tata, ce fac? Ma vrea Steaua, ma duc, da? 

Lucian Sanmartean a semnat, luni la pranz, contractul cu Steaua Bucuresti si a declarat ca isi doreste un post de titular in echipa antrenata de tehnicianul Laurentiu Reghecampf. „Micul Platini” a parafat intelegerea cu gruparea din Ghencea, acesta fiind valabila in urmatorul an si jumatate.

Lucian Sanmartean, in varsta de 33 de ani, va castiga la Steaua, din salariu, aproximativ 36 de mii de euro, la care se adauga si prima de instalare de aproximativ 200 de mii de euro. Steaua Bucuresti a platit echipei FC Vaslui in schimbul lui Lucian Sanmartean, 150 de mii de euro plus TVA.

Sursa foto: steauafc.com

Sursa video: youtube.com