Lucian Sanmartean: Tata, ce fac? Ma vrea Steaua, ma duc, da?

Lucian Sanmartean, proaspatul jucator al echipei Steaua Bucuresti, are o relatie speciala cu tatal sau pe care il consulta inaintea fiecarei decizii pe care trebuie sa o ia in legatura cu viitorul sau fotbalistic. Gazeta Sporturilor a dezvaluit, miercuri, o serie de amanunte legate de discutiile tata-fiu care au avut loc, pe parcursul anilor in familia Sanmartean, dar si modul in care s-a pus problema transferului lui Lucian la echipa din Ghencea.

Conform cotidianului amintit, Lucian Sanmartean l-a sunat pe tatal sau si l-a intrebat: “Tata, ce fac? Ma vrea Steaua, ma duc, da?”, iar raspunsul a fost: “Da, este momentul!”

Iata si alte discutii pe care le-au purtat cei doi, discutii dezvaluite chiar de tatal fotbalistului bistritean care, la varsta de 33 de ani, a reusit transferul carierei.

Parintele sau l-a sfatuit sa semneze cu Vaslui in urma cu 4 ani, desi mai avea oferte si de la Timisoara si CFR.

Citeste si: Lucian Sanmartean, noul jucator al Stelei: “Este momentul maxim al carierei mele!” 

Mijlocasul s-a certat rau cu Malesani, cand era la Panathinaikos, motiv pentru care a plecat din Grecia. El isi dorea sa joace intr-un amical in fata celor de la AS Roma, acolo unde era Chivu, insa a fost introdus pe teren la finalul partidei, dupa ce iesise Chivu. Atunci s-au certat grav: “Era ambitia lui de jucator, era important”, spune parintele sau.

“Nu cred ca la Steaua poate fi mai mare presiune decat punea Porumboiu la Vaslui, nu cred!”, spune tatal sau.

Tatal lui Lucian recunoaste ca i-ar fi prins bine un an in plus in Liga I inainte de a pleca in Grecia.

“El nu stie sa faca un fault, el stie doar sa construiasca. Nici Messi nu stie. E ca un defect, dar si o calitate. Si e prea modest”, a conchis Sanmartean senior.

Sursa foto: steauafc.com