LUCRARI pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. UPDATE

Pe calea unidirectionala Bucuresti-Pitesti a autostrazii A1, intre kilometrii 74 si 78, se executa luni LUCRARI de asfaltare pentru repararea suprafetei carosabile, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE 15.12: Lucrarile de asfaltare a caror executie a inceput luni dimineata, pe sensul de deplasare Bucuresti-Pitesti al autostrazii A1, intre kilometrii 74 si 78, au fost finalizate si, pe cale de consecinta, restrictiile de circulatie instituite pe sectorul respectiv de autostrada, nu mai sunt de actualitate, a anuntat Centrul Infotrafic.

La aceasta ora, pe calea unidirectionala Pitesti-Bucuresti a autostrazii A1, se executa lucrari de asfaltare pentru repararea suprafetei carosabile intre kilometrii 69 si 70. Pe acest tronson, autovehiculele se vor deplasa numai pe banda a doua a sensului de circulatie anterior precizat, prima banda fiind ocupata de utilaje.

Potrivit sursei citate, pe acest tronson, autovehiculele se vor deplasa numai pe banda a doua a sensului de circulatie precizat, prima banda fiind ocupata de utilaje.

Citeste si: LUCRARI pe Bulevardul Republicii din SINAIA

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte cu strictete semnalizarea rutiera temporara instituita in zona cu LUCRARI si sa manifeste prudenta si atentie sporite.

Citeste si: AVIZ FAVORABIL pentru lucrarile la AUTOSTRADA Bucuresti-Brasov

Se preconizeaza ca LUCRARILE vor dura pana in jurul orei 18.00, potrivit surselor citate.