LUCRARI pe autostrazile A2 si A4

Pe ambele cai unidirectionale ale autostrazilor A2 Bucuresti – Constanta si A4 Ovidiu – Agigea vor fi executate joi, incepand cu ora 9.00, LUCRARI de asfaltare sau de inlocuire a parapetului lateral, avariat in urma accidentelor rutiere ori care nu mai corespunde cerintelor tehnice de calitate, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, LUCRARILE vor fi realizate pe alocuri, ca de exemplu intre kilometrii 73 + 100 metri si 73 + 500 metri, 78 + 400 metri si 79 + 500 metri, 193 si 212 etc.

Citeste si: LUCRARI pe Bulevardul Republicii din SINAIA

Politistii rutieri le atrag atentia soferilor asupra modului in care circula pe tronsoanele cu LUCRARI. In zona intreprinderii acestora, cate o banda de circulatie va fi ocupata de utilaje, iar autovehiculele se vor deplasa numai pe banda care va ramane libera. Prin urmare, conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte cu strictete semnalizarea rutiera temporara instituita pe sectoarele de autostrada unde se desfasoara LUCRARI si sa manifeste prudenta şi atentie sporite.

Citeste si: AVIZ FAVORABIL pentru lucrarile la AUTOSTRADA Bucuresti-Brasov

Se preconizeaza ca LUCRARILE vor dura pana in jurul orei 19.00.

Sursa foto: stirileprotv.ro