Lucrarile la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI avanseaza in ritm alert

In data de 20 februarie, primarul general RAZVAN SAVA a facut o inspectie si dupa o discutie cu toti cei implicati in lucrarile de pe santierul PASAJULUI SUBTERAN de la PIATA SUDULUI a venit cu o promisiune ferma in fata cetatenilor din SECTORUL 4, si anume ca lucrarile se vor incheia inainte de termenul stabilit initial.

Astfel, primarul general RAZVAN SAVA a venit cu o idee care urma sa reduca termenul de executie al proiectului de la PIATA SUDULUI cu aproximativ 3 saptamani fata de termenul initial. Mai precis, este vorba despre modificarea proiectului initial la partea bazinului de retentie. Propunerea primarului RAZVAN SAVA a fost una care a fost aprobata de constructor, proiectant si de reprezentantii Apa Nova. In aceste conditii, lucrarile de la PIATA SUDULUI din SECTORUL 4 se vor incheia in data de 30 iunie, atunci cand va avea loc inaugurarea PASAJULUI SUBTERAN.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA SE TINE DE CUVANT: PASAJUL DE LA PIATA SUDULUI DIN SECTORUL 4 PRIMESTE 100 DE MILIOANE

Ca urmare a discutiilor din luna februarie lucrarile au inceput sa se desfasoare in ritm alert si datele oficiale dezvaluite de reprezentantii APA NOVA la ultima sedinta a Consiliului de Administratie reprezinta garantul ca lucrarile de la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI sunt aproape de finalizare. Mai precis daca la data de 14 februarie procentul de finalizare al lucrarilor indica 45%, la jumatatea lunii martie acesta a ajuns la 72%.

PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI din SECTORUL 4  se va face pe directia Calea Vacaresti – Strada Nitu Vasile si va avea o lungime de 85 de metri, iar inaltimea de 5 metri. Proiectul propriu zis prevede si construirea mai multor pasaje pietonale, dar si a unui PASAJ SUBTERAN care va face legatura intre statia de metrou PIATA SUDULUI si peroanele statiei de tramvai de pe Sos. Oltenitei.

Sursa foto: realitatea