LUCRURI SURPRINZATOARE CARE II EXCITA PE BARBATI

O rochie care iti scoate in evidenta trasaturile fizice frumoase pe care ti le-a dat mama natura, parul curat si aranjat, un parfum delicat, toate acestea pot innebuni un barbat in doar cateva momente. Dar exista si alte “aparitii” si miresme care pot excita un barbat si iata cum te poti folosi de aceste atuuri:

Teama

Se pare ca frica este un “turn-on”, dupa cum spun expertii de la British Columbia University: teama este legata de excitare la nivelul creierului. Astfel, potrivit studiului, cand ei se simt amenintati sau anxiosi le creste si apetitul sexual.

Bratele lungi si subtiri
Oamenii de stiinta de la New South Wales University din Australia au descoperit ca barbatii se simt atrasi de femeile cu bratele lungi, subtirele si bine-lucrate. Se pare ca bratele lungi fac o femeie sa arate mai slaba, dupa cum au aratat rezultatele studiului, iar picioarele lungi, despre care se credea pana acum ca ar fi un atu al femeilor, nici macar nu au fost mentionate de voluntarii care au participat la cercetare.

CITESTE SI: 5 LUCRURI CARE II SPERIE PE BARBATI IN PAT

Seturile de lenjerie intima
Barbatii, in general, nu prea baga in seama lenjeria intima, decat atunci cand trebuie s-o dea jos de pe o femeie. Totusi, se pare ca vad mai mult de atat si chiar apreciaza cand iubitele lor poarta seturi de lenjerie intima – chiloti si sutien asortate. Asta le arata ca ele au cheltuit mai multi bani si au depus mai mult effort pentru a arata bine pentru iubitii lor.

Rasul tau
Un zambet face cat o mie de cuvinte, se spune, dar rasul tau il atrage mult mai mult, sustine prof. Maria Sophocles de la Universitatea Basel din Elvetia. Specialistul spune ca barbatii sunt excitati de rasul femeilor, posibil pentru ca le aminteste de gemetele pe care o femeie le scoate in timpul partidelor de sex.

Jucariile sexuale
O femeie se poate simti incomod daca iubitul ei ii cere sa foloseasca vibratorul in fata lui, insa barbatii gasesc asta foarte incitant. Barbatii se excita mult mai usor cand vad acte sexual, mult mai mult decat atunci cand citesc sau aud despre ele.

CITESTE SI: Cele mai GRAVE 10 GRESELI pe care FEMEILE le fac in PAT

Femeile din preajma
Barbatii se simt atrasi de femei nu doar cand au lucruri in comun, ci si cand se gasesc in mod regulat in prezenta lor. Astfel, daca esti in cautarea unei noi relatii, poti incepe cautarea chiar in jurul tau, spun specialistii. “Oricat de mult un barbat ar cauta schimbare, de fapt raspunde cel mai bine la stabilitate si familiaritate”.

Sursa www.unica.ro