LUDOGORET RAZGRAD, adversara STELEI din play-off-ul Ligii Campionilor, a castigat SUPERCUPA BULGARIEI

LUDOGORET RAZGRAD, adversara STELEI in play-off-ul Ligii Campionilor, a cucerit SUPERCUPA BULGARIEI la fotbal, la Burgas, miercuri seara, cand a invins pe Botev Plovdiv cu scorul de 3-1, intr-un meci in care fundasul Cosmin Moti a fost titular la ”verzi”.

Botev a deschis scorul prin Milen Gamakov (18), insa campioana Bulgariei a egalat dupa pauza prin olandezul Virgil Misidjan (53), transand disputa pe final, cand au marcat brazilianul Marcelinho (85) si tunisianul HAMZA YOUNES (90+2), la meciul de debut dupa ce a fost transferat chiar de la Botev, desi isi daduse acordul sa joace la Steaua. Marcelonho a oferit pasele decisive la celelalte doua goluri.

Ludogoret cucereste a doua SUPERCUPA A BULGARIEI, dupa cea din 2012, cand a trecut cu 3-1 de Lokomotiv Plovdiv, anul trecut pierzand confruntarea cu Beroe Stara Zagora.

Citeste si: Decizie SURPRINZATOARE luata de Ludogoret inainte de meciul cu Steaua

Revenirea campioanei Bulgariei in meciul cu Botev a fost posibila si pentru ca echipa din Plovdiv a jucat dupa pauza in zece oameni, Aleksandr Kolev fiind eliminat pentru doua cartonase galbene (45+2). Moti a primit si el un cartonas galben, in min. 43.

Ludogoret a castigat sapte din noua posibile trofee pe plan intern de la promovarea sa in elita fotbalului bulgar, in 2011, potrivit Agerpres.

Citeste si: STEAUA – LUDOGORETS, “dubla” de RISC MAXIM. GALERIILE a patru echipe vor fi prezente la meciuri

Sambata, LUDOGORET va infrunta liderul campionatului bulgar, TSKA Sofia (echipa romanului Sergiu Bus), iar marti va juca la Bucuresti, cu Steaua, in prima mansa a play-off-ului Champions League.

Sursa foto: gsp.ro